cmu-u-echtutrechts-domtoren-groen.svg

Dag Utrecht met je gezin

Dag Utrecht met je gezin

Karina won een 
Dagje met het gezin in Utrecht!

We verrasten Karina, de winnares van onze  Instagram-actie, met een superleuke dag voor het hele gezin! Hieronder haar persoonlijke verslag. Ook zin in zo’n dagje? Laat je inspireren door de leuke adresjes waar zij, samen met Vincent, Mart en Nina naartoe ging!

“Wat is Utrecht toch een mooie stad! Het was super, wij hadden bijna te weinig tijd om alles te zien... Voor onze puber kwamen we vooral shoptijd te kort. We kregen een voortreffelijke lunch bij Anne & Max, met alles erop en eraan. Het ontbrak ons aan niks. Er was zelfs een speelhoekje voor Nina. Ik heb nog een lekkere pot met ‘vandaag blijf ik binnen’ chocolade verwen poeder :-) gekocht.

Daarna Domunder. Kleuter Nina vond de zaklamp bij Domunder geweldig, zij kreeg van onze gids een speciale mini. Mooi om de historie van Utrecht te zien en ontdekken. Ook Mart (15) was de hele tijd geboeid.

Het stukje Utrecht bij de markt en de gracht vind ik persoonlijk mooi, in de zomer is het daar heerlijk zitten, denk ik. We weten nu al: dan komen wij terug, met een overnachting erbij en zonder kids ;-). 

Bij Bakkerij Bond en Smolders stonden we versteld: wat een keuze aan gebak, wij konden bijna niet kiezen! Het gebakje en de luxe koffie waren verrukkelijk!! Als afsluiter konden wij aan de borrel bij Ubica, Een megagrote borrelplank kwam op tafel. Onze kleuter Nina heeft zichzelf en andere mensen vermaakt met een paar dansjes. Rond 20 uur zaten wij weer terug in de auto.

Bedankt voor deze goed verzorgde dag!”

 

Zo kan jouw dagje met het gezin er óók uitzien:
Lunchen bij Anne & Max
Rondleiding in de Domunder
Snoepen bij Bakkerij Bond en Smolders
Borrellen bij Ubica

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...