cmu-u-agenda-valentijnsdag-domtoren-roze-def.svg

5x Stiekem zoenen

5x Stiekem zoenen

Waar in de stad kun je met je date lekker romantisch zoenen? Wij weten het wel! De ene plek is iets beschutter dan de andere. Welke je kiest, hangt er maar net vanaf of je veel of weinig behoefte hebt aan privacy!


Pal onder onze eigen Dom: superromantisch, want het geeft een soort Middeleeuws gevoel en bovendien blijf je tenminste droog als het regent (bovenop de Dom kan bij droog weer natuurlijk ook)!

Routebeschrijving


Het Griftpark heeft een heleboel verborgen plekjes om te zoenen… Aan het water, op een bruggetje of bovenop de Teletubbieberg (zoals de heuvel in de volksmond heet).

Routebeschrijving


Wandel met je date langs de Singels onder de eeuwenoude bomen door; dat is zo romantisch, het kan niet anders of de eerste zoen valt!

Routebeschrijving


Het verlichte tunneltje bij de Winkel van Sinkel, dat voelt magisch...  Eerst slenteren langs de grachten en dan samen op verkenningstocht door het verlichte tunneltje!

Routebeschrijving


Het Nijntje-pleintje is een lief plekje in Utrecht: loop over de Zandbrug naar de Van Asch van Wijckskade. Er staan zelfs bankjes om knus samen op te zitten.

Routebeschrijving

 

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...