cmu-u-actief-schoonmaak-donkerblauw-def.svg

4x grote schoonmaak

4x grote schoonmaak

Heb je de schoonmaakkriebels? Top! Ga de keuken-, gang- en voorraadkasten opruimen bijvoorbeeld. En zit je kledingkast weer zo bomvol dat ie nog amper open kan zonder dat de helft eruit valt? Ook een goed klusje om nu op te pakken. Gooi overigens geen ‘oude’ kleding weg, maar doneer het liever aan een kringloopwinkel. Neem eventueel vooraf even contact op, om te vragen hoe de aanlevering van spullen in zijn werk gaat.

 


Kledingcontainers

Door heel Utrecht vind je kledingcontainers waar textiel ingeleverd kan worden. Dit zijn inzamelpunten van het Leger des Heils en Sympany.

Website


Kortjakje

Heb je nog goede kinderkleding? Al ruim 30 jaar verkoopt Kortjakje goeie tweedehands kleding voor kinderen en (jeugdige) volwassenen voor goeie prijzen. De winkel heeft dagelijks nieuw aanbod.

Website

Routebeschrijving


No Vintage Phobia

Heb je pareltjes die je niet kwijt wilt maar toch kwijt wilt? Midden in de gezellige wijk C op de WIllemstraat in Utrecht vind je No Vintage Phobia. Een winkeltje vol vintage, funky accessoires, tweedehandse en premium merkkleding. Breng je hier je kleding, dan krijg je een percentage van de opbrengst, altijd leuk!

Website

Routebeschrijving


Secondsas

Op een mooie plek aan de Oudegracht zit Secondsas. Hier vind je zowel tweedehands dames- als herenkleding en accessoires zoals riemen, schoenen en tassen. Afwisselende collecties en veel persoonlijke aandacht.

Website

Routebeschrijving

 

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...