cmu-u-eten-en-drinken-noodles-410x410-def.svg

3x wereldkeuken

3x wereldkeuken

Op wereldreis binnen Utrecht? Het kan! Neem je smaakpapillen mee op ontdekkingsreis naar 1 van deze wereldse keukens. 


De Ontdekking

We hebben iets leuks in Utrecht ontdekt, namelijk ‘De Ontdekking’! Een plek waar je gezellig kan ontbijten, lunchen of een kop koffie kan drinken. Op deze locatie stond 60 jaar lang een reisbureau en dát is gebruikt als inspiratie voor de lunchroom. Het reisthema vind je terug in de inrichting, maar je kan hier ook genieten van een Japanse thee, Braziliaanse koffie, Arabische smoothies of een lekker koud Thais biertje.  Ook de menukaart biedt wereldse keuze: van Aziatische bowls tot Indonesische rendang en van Koreaanse kimchi-tosti tot Hollandse boerenkoolpesto op brood. 

Website

Routebeschrijving


Se7en Utrecht

De zeven wereldwonderen zijn niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg lekker! Althans, bij se7en Utrecht. Met de wereldwonderen als inspiratiebron hebben zij een heerlijke menukaart gecreëerd. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Precies voor keuzestressers als jij serveren ze hier halve gerechten. Dat is dus dubbel genieten van halve gerechten voor precies de halve prijs. Zo geniet je zomaar van twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. In onze ogen een wereldidee!  

Website

Routebeschrijving


The Sandwich Company

Het ligt een beetje uit het centrum, maar wél weer heel dicht bij het fijne Julianapark. Dus de combi wandeling + lunch is snel gemaakt! Bij The Sandwich Company kun je kiezen uit heel veel lekkere broodjes. ‘Ja, is dat nou zo werelds?’ denk je nu vast. Maar naast de broodjes kun je hier voor nog veel meer terecht! Van sushi tot schnitzel en van Amerikaanse hamburgers tot Italiaanse pizza. Onze tip: het toetje! Ze serveren allerlei zoetigheden zoals ambachtelijk schepijs van David’s Gelato, vers gebakken wafels en heerlijke toppings. Liever een avondje thuis, maar wel zin in een wereldgerecht? Geen probleem! Onder de naam ‘wereldkeuken take away & delivery’ bestel je via Thuisbezorgd gewoon bij The Sandwich Company.

Website

Routebeschrijving

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...