Keys of light

Lichtspektakel op de Dom

Keys of Light is een unieke belevenis. Tot en met vrijdag 20 december kun je elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op het Domplein gaan kijken en je laten betoveren door het lichtspektakel. Superleuk om te combineren met een dagje Utrecht, want Keys of Light begint ’s avonds!

Hoe werkt het? Als de piano op het Domplein bespeeld wordt, projecteert een lichtinstallatie lichtkunst op de Dom. Zo komen muziek, licht en architectuur prachtig samen. Helemáál leuk is dat je ook zelf kunt spelen. Iedereen die achter de piano zit, zorgt met elke noot en elke toetscombinatie voor betoverend lichtspel. Dit is nog nooit op deze schaal vertoond… Kom vooral kijken en spelen en laat de Dom stralen!
 
keys-of-light-projectie-domplein-5-credits-wegotissues.jpg
Credits: wegotissues
Elke dinsdag treden pianoleerlingen uit Utrecht op. Op donderdag, vrijdag en zaterdag openen we om 19.00 met een pianoconcert van 20 minuten, daarna is er tot 21.00 uur alle ruimte om je talent te laten zien en horen op de interactieve piano. Op een aantal avonden zijn specials georganiseerd, met bekende pianisten.
 
 

Heb je al gezien dat de De Dom de komende 5 jaar in de steigers staat? Keys of Light wil graag donaties werven voor een permanente lichtinstallatie voor de gerestaureerde Dom. Zodat als de Dom straks klaar is, we hem kunnen laten stralen. Met jouw donatie draag je bij aan de nieuwe, prachtige verlichting van onze Domtoren. Wil je ook doneren?
 
 
Alvast bedankt! 
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...